Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12


Hvordan slå i hjel tid på vei til Thailand


Oppdatert: 06/29/2024

Stacks Image 12987
Thailand er et yndet reisemål for nordmenn og turister fra hele verden. Problemet er bare at det tar nokså lang tid for nordmenn å komme seg dit. Flytiden ligger på omkring 10-15 timer og det er dermed avgjørende at du har forberedt deg på at du må slå i hjel tid på flyplasser og i lufta før du er fremme på ferie. Vi har i denne sammenheng samlet noen av de beste tipsene for hvordan du kan få tiden til å gå på vei til Thailand.

Se på serier


Det kan være en god ide å laste ned noen serier på forhånd slik at du har disse klar på din bærbare datamaskin. Kanskje kan du endelig få se gjennom den kritikerroste serien «The Sopranos» eller den populære serien «Suits»? Det er uansett viktig at du tar med deg ørepropper eller headsett slik at du ikke forstyrrer andre på flyet eller flyplassen.

Hør på lydbøker


Lydbøker som kan lastes ned gjennom applikasjoner på mobilen blir stadig mer populære. Du bør laste ned disse på forhånd gjennom eksempelvis applikasjoner som Fabel eller Audible, da kan du høre på dine favorittbøker uten internettilgang. Det er også verdt å nevne av store selskap som Audible også produserer sitt eget originalinnhold, de har blant annet laget flere spennende true-crime-serier i lydbok-format.

Podcaster


Podcaster er enda mer populære enn lydbøker og har virkelig opplevd enorme lyttertall de siste årene. Disse kan lastes ned gjennom applikasjoner som Podcast Addict, noe som betyr at du ikke trenger internettilgang om du har lastet ned episoder av favorittprogrammet ditt på forhånd. Det finnes flere morsomme norske podcaster, som eksempelvis «misjonen» med Atle Antonsen og Johan Golden eller NRKs «filmpolitiet».

Spise


Dette er kanskje ikke det mest revolusjonerende tipset i boka, men det er vel en kjensgjerning at mange av oss spiser når vi kjeder oss, ikke sant? På tross av at flyplasser eller fly er kjent for å ha den beste maten tilgjengelig, så finnes det heldigvis noen hederlige unntak fra denne regelen. Let litt rundt på flyplassen og se om du kan finne et sted som ser spennende ut, i verste fall så har du i det minste slått i hjel litt tid!

Jobb

Stacks Image 12991
Det kan virke vanskelig å jobbe om du ikke har tilgang til internett, men på flyplassen har du ofte wifi slik at du kan sende mail og gjøre ting du ellers ikke får tid til. Om du sitter på flyet så er det også mulig å skrive noen eposter ferdig og så sende disse når du er tilkoblet internett igjen. Uansett er det godt mulig å skrive lister og kalender over ting du ønsker å få gjort i tiden fremover.myExtraContent13
myExtraContent15