Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12


Reis til Thailand på budsjett


Oppdatert: 03/04/2024

Stacks Image 12989
Drømmeferien til Thailand trenger ikke koste skjorta. Med litt planlegging og fleksibilitet kan du spare mye penger ved å våre på utkikk etter billige flybilletter og opphold. I denne artikkelen kan du lese noen av våre beste tips for å reise til Thailand på et budsjett.

Finn billige flybilletter

Flybillettene er ofte en av de største utgiftene når man drar på ferie. Når man reiser langt må man alltid våre forberedt på å betale noen tusenlapper for flybillettene, men man kan spare mye ved å gjøre litt research før man bestiller. Hvis du er fleksibel, kan du bruke en lavpriskalender for å se alle tilgjengelige billetter i en gitt reiseperiode, og hvis du har mulighet til å reise når som helst på året kan du finne billige billetter utenfor den travle turistsesongen.

På nettet kan du finne mange gode verktøy for å søke etter billige flybilletter. Et av de beste alternativene er Restplass, en gratistjeneste som lar deg søke etter billetter fra flere tiltalls flyselskaper samtidig. Hvis du går for de aller billigste alternativene, kan det fort bli noen mellomlandinger før du kommer frem.
Stacks Image 12997

Hotell og opphold

Uansett hvor du reiser i Thailand, kan du finne et opphold som passer for deg og dine behov. Prisen på et hotellrom varierer blant annet etter hvor i Thailand du befinner deg og hvor luksuriøst hotellet er. Hvis du foretrekker å bo på hotell, kan du sammenligne priser på tjenester som Hotels.com. Det kan lønne seg å lete etter nedsatte priser og å bestille god tid i forveien.

Men det finnes også billigere alternativer. Airbnb er en svårt populår tjeneste som er tilgjengelig over hele verden, også i Thailand. På Airbnb kan du leie en leilighet, et rom eller et helt hus, og det er ofte mye billigere enn å bo på hotell. Den mest budsjettvennlige overnattingen er nok imidlertid couchsurfing - altså å overnatte hos fremmede. Dette er ofte en populær løsning blant backpackere. Couchsurfing.com er et nettsamfunn der vanlige privatpersoner leier ut sofaen sin til en svårt billig penge.

Det kan også våre lurt å sette opp et reisebudsjett før du reiser. Thailand er et billig reisemål for nordmenn, men det er fortsatt mulig å spare noen kroner. Et godt tips er å planlegge hvor mye man har tenkt til å bruke på ferien, og dele opp budsjettet over hele ferien. På denne måten har man full oversikt over hvor mye penger man har brukt. Her er noen ting som er lurt å ha med i reisebudsjettet:

  • Transport
  • Overnatting
  • Mat
  • Underholdning, shopping osv.

I tillegg bør du tenke på at det kan dukke opp andre utgifter underveis, som for eksempel mobilbruk, veksling av valuta og lignende. Det kan våre lurt å undersøke og planlegge for disse utgiftene i forveien, slik at du ikke får noen dyre overraskelser på turen.
myExtraContent13
myExtraContent15