Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Fullstendig velvære er et stikkord for en spennende drømmereise


Oppdatert: 06/29/2024

Stacks Image 12868
Helse og velvære er to svært viktige stikkord for en spennende drømmereise. Ikke bare for kvinnene, men også for menn.
 
Thailand er synonymt med «Asias velværehovedstad» og har etterhvert fått sterke tradisjoner for en sunn livsstil, som legger vekt på sunt kosthold, trening, pleie og sjelefred.
 
Sjelefred og pleie av sjelen har eksistert gjennom mange generasjoner og tar utgangspunkt i naturens visdom og praktiske erfaringer gjennom generasjoner. Noe som tilsier om å ta i bruk alle aspekter av ens liv i en sunn helehet.
 
Det kan nok være fristende å ta en pille eller to, men en holistisk utøver vil en «holistisk»  utøver betrakte og undersøke de ulike sidene ved sitt liv før en kommer til en konklusjonen og deretter en anbefaling om å forbedre levesettet og livsstilen gjennom en livsstilsforandring når det gjelder mat og føde, riktig ernæring, trening på ulike nivåer sammen med meditasjon og «mindfulness». Altså en helhetlig måte å leve på.
 
Og det er nettopp Thailand som er et nyttig stikkord i denne sammenheng. Landet har mange sentre for velvære der du kan finne såvel styrke som balanse i livet: Det gjelder sjelen såvel kroppen og sinnet forøvrig.  Har kommer noen tips til lekre sentre for velvære. Vi starter i nord:
The Pavana Chiang Mai Resort i Nord-Thailand
De fokuserer på kroppens rensele, korrekt kosthold , riktig trening og riktige pusteøvelser for å kune tåle det høye stress- og fokusnivået i vår del av verden.
 
Et par hundre kilometer syd for Bangkok ligger Hua Hin. Et svært populært område for nordiske turister, og mange norske turister finner seg svært godt tilrette her. Et utmerket velværesenter her er Chiva-Som som har personlig tilpassede sammensetninger for velvære og livsforlengende livskvalitet med helse- og behandling for velvære. De har spesielt fokus på balanse og foryngelse av sinnet, kroppen og sjelen.

Vårt tredje tips er Kamalaya  som ligger på øya Koh Samui, som ligger i Thailandbukta. Her finner du mange ulike «kurs» og invididuelle kurs og aktiviter for detoks, stress, utbrenthet, yoga, trening og styring av kroppsvekten.
Meditasjon og «avslappende» øvelser er gode for kropp og sinn, og på den annen side vil du kanskje oppleve litt mer spenning i ferien. I dag har du WIFI hvor som helst, og online aktiviteter som å lese en god bok, shopping og spill er en del av alles ferie.

Hvis du vil finne noen nye klær er jo shopping en god «terapi», spesielt for kvinner.  Du kan feks. ta en titt på denne oversikten over nettbutikker i Thailand som kan levere hjem til deg i Norge eller på hotellet hvor du bor. I tillegg til avslappende aktiviteer på nettet kan du alltids ta en tur ut og nyte nattelivet i Bangkok.
myExtraContent13
myExtraContent15