Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

En annerledes Thailand-opplevelse!


Oppdatert: 06/29/2024

Høsten og det kalde været er i anmarsj i Europa, noe som er godt nytt for alle som planlegger en tur til smilets land. Regntiden er nemlig over i disse dager, og dermed kan Thailand stort sett friste med strålende sol og aktiviteter som passer de fleste av oss.

Thailand har de siste tiårene utviklet seg til en av nordmenns mest populære feriedestinasjoner om vinteren, og det er gamle travere som Pattaya og Phuket som går mye igjen, men hvorfor ikke utvide horisonten en smule?

En av Asias mest spennende hovedsteder

Bangkok blir ofte oversett av den besøkende, noe som er synd siden landets hovedstad har mye spennende å by på. Byen kryr av markeder, og du kan blant annet få med deg blomstermarkedet i nærheten av berømte Wat Po. Hvis du er mer interessert i gamle klær, kan du stikke innom Papaya Vintage Shop, hvor du kan prøve alt fra gamle Batman-kostymer til gamle flipperspillmaskiner. Hvis du er fan av fly frister det kanskje å avlegge luftvåpenets museum et besøk? Dette ligger like ved Don Muang-flyplassen, og du kan få med deg flere gamle modeller fra en svunnen tid.
Stacks Image 15512
Bangkoks skylinje er et imponerende syn.

Opplev Sør-Thailand

Du er sikkert klar over at Thailand har mange vakre øyer, og blant de mest populære finner vi kjente travere som Ko Samet og Ko Samui. Disse blir allikevel stadig mer kommersialiserte og populære blant turistene nå til dags. Hvis du vil oppleve noe mer utenfor allfarvei frister det kanskje med Ko Tarutao, som er den største øyen i Satun-provinsen. Her kan du nyte kritthvite strender og en ferie uten altfor mye kjas og mas. Øyen har ingen minibanker, og det er heller ikke store muligheter for å komme seg på nettet. Du kan leie en bungalow og bare nyte strandlivet, mens du ser på skilpaddene i bukten.
Stacks Image 15542
Få steder kan slå Thailandske strender og bukter.
Ko Lanta er et annet paradis
Denne øyen sørøst for Phuket er et annet alternativ for deg som søker en roligere Thailand-ferie. Øyen er 6 km bred og 30 km lang, noe som betyr at du enkelt kan gå på tvers av den i løpet av en dag. Tøværet varer fra november til april, og temperaturene ligger daglig rundt 30 grader. Vi anbefaler at du bruker Ban Saladan som base og utforsker øyens mange områder og kritthvite strender i løpet av dagen, sånn at du kan skryte av at du har vært på en annerledes Thailand-ferie.
myExtraContent13
myExtraContent15