Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Thailand ser frem til å motta turister igjen


Oppdatert: 03/04/2024

Litt etter litt begynner ting endelig å se lysere ut for nordmenn og andre utlendinger som ønsker å reise til Thailand igjen. Etter å ha holdt grensene stengt i lang stund, har reiselystne nordmenn fulgt spent med de nærmeste månedene når Thailand endelig har begynt å åpne opp grensene igjen.

Mange nordmenn ønsker naturlig nok å reise til Thailand så fort som mulig, både for å ta seg en velfortjent ferie i det fantastiske ferielandet, men samtidig også for å bidra til å få den lokale økonomien på rett kjøl igjen.
Stacks Image 12882

Reisebransjen med lysere tider i vente

Det er ikke bare den lokale økonomien i Thailand som trenger å få sving på sakene igjen. For flere flyselskaper har det siste året vært katastrofalt ettersom antall reisende har stupt nedover grunnet restriksjonene verden over.

For alle som ønsker at det fortsatt skal være mulig å ha et godt valg av flyselskaper å velge mellom når man reiser fra Norge til Asia, samtidig som man kan få rimelige billetter, vil det være smart å bidra til fellesskapet ved å begynne å reise igjen når restriksjonene lettes. Allerede nå har det begynt å komme positive nyheter om selskaper som endelig ser grønne tall igjen, og det er godt nytt for reisende.
Samtidig er det godt nytt for alle som investerer i utbytteaksjer hos flyselskaper. Utbytteaksjer gir nemlig aksjonærene mulighetene til å være med på selskapets opptur i form av at de får utbetalt en andel av selskapets opptjening i tider der selskapet går godt.

Mange selskaper har ligget med brukket rygg i store deler av 2019 og 2020, men nå tyder mye på at ting endelig skal se lysere ut, spesielt for flyselskapene. Det betyr at 2021 kan bli et svært godt år å investere i utbytteaksjer, slik som forklares på Aksjebloggen sine nettsider. For erfarne reisende kan det være en kjekk måte å få en passiv inntekt på, samtidig som man selv er en del av de som endelig kan glede seg til å reise utenlands igjen.
Stacks Image 12884

Thailand håper på mer enn ett hundre tusen turister i tredje kvartal

Smilets land håper sakte, men sikkert at turistene skal begynne å komme tilbake til landet. I første omgang skal Phuket stå for mye av landets turistnæring, når det populære ferieområdet åpnes opp for turisme fra utlandet igjen. Fullvaksinerte turister kan reise fritt rundt i Phuket uten at man trenger å gå i karantene først, slik som man må i for eksempel Bangkok. Etter å ha vært i Phuket i 14 dager, kan turistene fortsette reisen fritt rundt i Thailand etter eget ønske.

Det første målet regjeringen har satt, er at tiltakene i Phuket skal føre til at landet kan motta 129 000 turister i tredje kvartal. Til sammenligning besøkte 3,3 millioner turister landet i snitt hver måned i 2019, så det er langt unna tidligere tall. Uansett er det viktig at turistindustrien kommer i gang igjen, så kan det sakte, men sikkert åpnes opp enda mer.

myExtraContent13
myExtraContent15