Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
 • Default
 • Blue
 • Green
 • Red
 • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Netthandel i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

Shopping i Thailand kan være frustrerende for en utlending.

Vestlige produkter og merkevarer er vanskeligere å finne enn hjemme (og tidvis helt fraværende), kundeservicen oppleves ofte håpløs - ofte på grunn av språkbarrieren. Prisene kan være både sinnsykt billige og utrolig dyre sammenliknet til hva du er vant til.

Men hvis du ikke mestrer tanken om en søndag ettermiddag på Big C, evig jakt på Pantip for elektronikk eller søkt høyt og lavt for klær i vestelige størrelse på markedet: Det finnes en løsning: online shopping.
 • Varehus
 • Mote
 • Elektronikk
 • Dagligvarer
 • Øl, vin, brennevin
 • Helsekost
 • Deli
Tab 1
Stacks Image 12993
Lazada.com er et stort e-handelsselskap, og for mange, Sørøst-Asia sitt svar på Amazon.

Det er ikke mye som du ikke kan kjøpe her, med produkter som strekker seg over kategorier, inkludert elektronikk, mote, homeware, barn, helse og skjønnhet, motorer, sport og reiser. Du kan søke via kategori eller merke.

Når det gjelder betaling, tilbyr de 100% kjøperen beskyttelse og mulighet til å betale i oppkrav, med et kredittkort eller debetkort , via Paypal, over disk, via minibank, ved nettbank, via LINE og med K-Bank avdrag. De tilbyr økonomi, standard og ekspress shipping.
Stacks Image 12997
Central er en av Thailands største varehuskjeder og de har en omfattende og lett-å-bruke online shopping portal som er en av de største og mest populære i landet.

Kategorier: mote, smykker, skjønnhet, verktøy, kjæledyr, homeware, sport, hobbyer, gaver, bøker, kontorutstyr, leker, elektronikk og enda en online supermarked.

De tilbyr oppkrav, kredittkort eller debet betaling, Paysbuy system betaling eller via SCB Payment Gateway. Levering er tilgjengelig over hele landet, og de opererer også et “klikk og hent”-service or de som foretrekker å hente selv.
Tab 2
Stacks Image 13001
Zalora er en stor shoppingportal dedikert til mote, inkludert klær, sko, vesker, tilbehør, skjønnhet og sportsklær, for både menn og kvinner.

Du kan søke etter kategori, kjønn og merkevare - og selv få tilgang til sine eksklusive in-house merkevarer - samt dra nytte av deres vanlige salg, lookbooks og daglige nyankomne varer. Du kan også forhåndsbestille produkter, hvorav mange er importert fra utlandet.

De har også Zalora app, som tilbyr 15% rabatt.

De leverer over hele Thailand, har en ekspresslevering og en 30-dagers gratis returperiode. Betaling skjer enten online eller kontant ved levering.
Stacks Image 13005
Wear You Want er en annen online moteportal - og tilsynelatende Thailand største - med en stor produktliste over hundrevis av internasjonale merkevarer, samt noen lokale thailandske.

De har seksjoner for menn, kvinner og barn, og en fashion-forward blogg full av tips og råd for netthandlere. Du kan registrere deg på nyhetsbrev for å bli varslet om deres mange salg.

Frakt er gratis for bestillinger over 590 baht og de tilbyr et oppkrav, samt betaling med kredittkort og debetkort og Paypal. 14 dagers returrett.
Tab 3
Stacks Image 13011
Power Buy er Thailands største elektronikkbutikk.

De lher en rekke kategorier, fra kameraer til mobiler, kjøkkenutstyr, wearables, bærbare datamaskiner og mye mer, og fra en rekke internasjonale merkevarer.

Du kan betale kontant ved levering (forutsatt at ordren er under 100 000 baht og under 10 kg), Du betaler med med kredittkort, debetkort eller via bankoverføring .

Levering er gratis og innen 3 til 14 dager for småting. Store apparater som veier enn 10 kg eller som krever installasjon er gratis i Bangkok på ordre over 3000 baht.
Stacks Image 13015
InvadeIT er en elektronikk web-shop som tilbyr attraktive priser med god kundeservice og rask levering, basert i Hua Hin.

Deres produktkategorier spenner fra bærbare datamaskiner og PCer, nettbrett og smarttelefoner til maskinvare, programvare, nettverk, skrivere og skannere samt generelle elektroniske elementer og forbruksvarer .

Fraktkostnader varierer etter hvilken metode for levering du velger, men de forsøke å sende hele lagervarer på dagen for bestilling (før 16:00).

Betalingsmåter er med Mastercard, Visa, Paypal eller bankoverføring .
Tab 4
Stacks Image 13019
Big C er en av de store supermarkedene i Thailand og har et stort onlineshopping tilbud for dagligvarer, hvitevarer, hjeminnredning, elektronikk og helse-og skjønnhetsprodukter, for å nevne noen få.

De lover å levere innen 24 timer og tilbyr betaling enten med postoppkrav eller på nettet. Du kan også plukke opp kjøpene på ditt lokale Big C for bestillinger på mer enn 500 baht og det er gratis levering av alle bestillinger over 1500 baht.
Stacks Image 13023
Tesco Lotus har også onlineshopping med en lignende rekke produkter som Big C, inkludert dagligvarer, men med et enklere grensesnittet. De har også regelmessige kampanjer.

Du kan betale enten kontant ved levering eller online med et kredittkort eller debetkort hvis du foretrekker. Levering kan ordnes innen 24 timer, eller ved hjelp av "klikk og hent’ fra den lokale butikken. Du kan også bestille opp til 3 uker på forhånd. Du kan velge leveringtid på nettet, mellom kl 10 og 13:00 hver dag.
Stacks Image 13064
Topps er en annen stor aktør i Thailands dagligvaretilbud, og de har også en online shopping enhet.

I tillegg til de vanlige ferske dagligvarer, pantry elementer og drinker, har de også "mor og baby' produkter, skjønnhet/helse og husholdningsartikler De har også vanlige Internett-kampanjer og rabatter for e-abonnenter.

Betaling skjer via kredittkort enten online eller ved levering og oppkrav. Levering er tilgjengelig over hele landet, mellom 09:00 og 22:00, og de har også et callcenter for å bistå med eventuelle spørsmål.
Stacks Image 13051
Happy Fresh er en annen onlinebutikk hvor du kan bestille på deres hjemmeside eller på HappyFresh App. De er partner med populære thailandske supermarkeder som Gourmet Market, Big C, Home Fresh Mart, Food Glorious Food, Tesco Lotus og Utilsiktet Butcher for å gi deg et bredt utvalg av produkter. De har også sine egne eksklusive online kampanjer.

Du vil bli tildelt din egen utdannet personlig shopper som har hånd om din bestilling. Hvis noen varer ikke er tilfredsstillende, kan du returnere dem der og da til transportør.

Du kan også velge din leveringstid. Du kan betale med kontanter eller kredittkort.
Tab 5
Stacks Image 13029
Wishbeer minner om vårt eget Vinmonopol.
Wishbeer tilbyr gratis frakt på ordre verdt over 2000 baht og 10% rabatt på de over 4000 baht. Det er ingen minimumsbestilling og en liten avgift for levering på bare 79 baht for mindre bestillinger.

De har et stort utvalget av importert øl og cider og tilbyr levering samme dag i Bangkok sentrum.
Tab 6
Stacks Image 13033
Health Food Thailand” er et av de mest veletablerte online nasjonale helsekostbutikker. Kategorier: helsekost, kosttilskudd, kropp, hjem og hage, urter, for idrettsutøvere, mel og korn og personlig pleie .

Butikken finnes kun online og tilbyr hjemkjøring over hele landet (og henting sentralt i Phuket). Betaling skjer enten via bankoverføring eller Paypal (med ingen ekstra kostnader!) Og frakt utføres av EMS innen 24 timer etter betaling.
Stacks Image 13043
Sunshine Market er en liten helsekostbutikk på Sukhumvit Soi 31 med en onlineshopping portal. De selger alle slags produkter fra ferske råvarer og bakevarer til supermat, sunn drikke, personlig pleie, organisk, glutenfri, nøtter, vegan, drikke og korn.

Betaling via Paypal, kredittkort eller debetkort .
Stacks Image 13047
Adams Organic leverer Thai-dyrket frukt og grønnsaker som er sertifisert av de japanske, europeiske og amerikanske organiske standardiseringsorganer. Deres fokus er på sesongproduksjon fra små gårder over hele landet.

Produktene spenner fra squash, gresskar, røtter, blader, urter og frukt til ris, egg, belgfrukter og asiatiske grønnsaker. De tilbyr en meny med tilgjengelige alternativer hver uke som du kan bestille som sikrer friskhet og bærekraft. Menyene er oppdatert hver søndag og bestillinger sendes innen utgangen av tirsdag for levering denne uken.

De kan levere til hele Thailand. Innenfor Bangkok, kan du velge hjemkjøring, henting fra butikken eller fra andre innsamlingspunkter over hele byen.
Du kan enten betale i forskudd med kredittkort eller oppkrav.
Tab 7
Stacks Image 13039
Delishop er en onlinebutikk som spesialiserer seg på internasjonale og importerte matvarer, levert rett på døra. Ikke overraskende er det veldig populært for Bangskoks mange utenlandske fastboende.

Deres produktutvalg er bredt og omfattende, som strekker seg fra ferskvarer til drikkevarer, middagsmat til frokost, husholdningsprodukter og mer.

De tilbyr samme daglevering, hjemkjøring i Bangkok og Nonthaburi (hvis bestilt før kl 12) og hentestasjoner i Hua Hin og Pattaya. Levering er gratis på alle ordrer over 1200 baht og bare 80 baht hvis under. Betaling via Paypal, kredittkort eller oppkrav.
Stacks Image 13060
The Kitchen er en kombinert restaurant og netthandel beliggende i Bang Saray. De har danske spesialiteter som sild, hjemmelavet leverpostei, bacon, dansk salami, pølser og andre delikatesser på menyen og for hjemmelevering.

Sender varer over hele Thailand med buss og du henter på nærmeste buss-stasjon. Minimunsordre er 10 varer, og varene sendes i polystyrenbokser som koster 200 baht og kommer i tillegg. (400 baht ved levering til Phuket og Koh Samui)

Betalingsinformasjon fås ved bestilling.
myExtraContent13
myExtraContent15