Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Online underholdning til ferien i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

Thailand er et populært reisemål for nordmenn. Selv om landet byr på utallige soltimer er klimaet tropisk, noe som i perioder av året betyr lokale og kraftige regnbyger. Da er det godt med teknologiske dimsedumser.

Trenger du en pause fra solsteiken og varmen? Har dere en ettermiddag med intenst, men klassisk troperegn eller har du bare bruk for en kveld på hotellrommet for deg selv? Det er ikke lenger slik at du behøver å pakke ned både bøker og brettspill for å være sikret inne-underholdningen til ferien. Med smarttelefonen i lommen har du et enormt utvalg av underholdning bare et par klikk og sveip unna.
Stacks Image 13074

Kilde: Unsplash

Nedenfor finner du noen forslag til hvilken type online underholdning du kan dra nytte av under en Thailand-ferie.

Film eller TV-serier
Det er ikke sikkert de thailandske TV-kanalene sender dine favorittfilmer og -serier døgnet rundt. Derfor er det godt at streamingtjenester som Netflix og https://no.hbonordic.com/ lar deg laste ned filmer og serier som du kan se uten å være koblet til internettet.
Husk derfor å laste ned noen forskjellige filmer og TV-serier før avreise hjemmefra, så har dere noe dere kan kikke på hver for seg og i fellesskap. På den måten har du i tillegg underholdning til både flyturen og bassengkanten.
På de mest moderne hotellene kan dere kanskje streame bildet fra mobilskjermen og over på TV-en. Plasser hele familien i dobbeltsengen og nyt en koselig filmkveld.

Lydbok/podcast
Selv om du ikke har pakket pocket-bøkene ned i kofferten gir apper som Fabel og www.storytel.com/ deg tilgang til litterær underholdning mens du er på ferie. Selv om det koster noen kroner i måneden å abonnere på tjenestene, kan du til gjengjeld reise hele verden rundt med et bibliotek i baklommen.
Stacks Image 13076

Kilde: Unsplash

Lydbøkene kan du også lytte til andre steder enn på sengen og terrassen. Ta med deg øretelefonene og mobilen til stranden eller bassengkanten, så er du sikret avslappende og god underholdning i løpet av hele Thailand-ferien.
Dersom bøker er for langtrukkent for ditt humør er podcaster et opplagt alternativ med et hav av kortere og lengre episoder som omhandler alt fra politikk og samfunnsliv til tursykling og psykologi.
Husk å laste ned noen lydbøker og podcaster før du reiser hjemmefra – det kan være dyrt å måtte belage seg på datatrafikk på det thailandske mobilnettverket.

Selv om det kan gå mange timer med slik form for online underholdning må du ikke glemme å oppleve alt det fantastiske Thailand har å by på. Vi ønsker deg god tur og håper du får en minnerik ferie.


myExtraContent13
myExtraContent15