Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Bounty-strender og god mat:

Senk stressnivået i Thailand

Oppdatert: 03/04/2024

Stacks Image 15542
Thailand er et stadig mer populært reisemål for mange nordmenn, og med god grunn. Der nede kan du finne alt du noen gang kan drømme om, hvis du trenger å slappe helt av.

Her i artikkelen kommer vi inn på noen av tingene som gjør Thailand spesielt attraktivt for deg som bare trenger å ha en ferie hvor du kan koble helt av og slappe helt av. Hvis du etter å ha lest artikkelen ikke kan vente i det hele tatt med å bestille ferien der, så kan du blant annet reise til Thailand med Escapeaway.
Stacks Image 15548

Fantastiske strender og varmt vann

Thailand ligger i Sørøst-Asia og har en langstrakt kyst ut til både Thailandbukta og Malaccastredet. Fordelen med begge er at de er relativt beskyttet mot det store åpne havet, og dermed vil du ofte også oppleve at vannet er deilig og varmt hele året, så det er klart til å hoppe i.
Mange av strendene er selvfølgelig helt fantastiske med den deiligste sanden, palmer langs kanten og er som tatt ut av de villeste feriedrømmene.
Stacks Image 15576

Tropisk natur og varme

Man kan trygt beskrive Thailand som et tropisk land. I tillegg til å ha regnskog, er det også palmer overalt. Dette er typisk ting mange av oss forbinder med å komme seg til tropene, men det betyr også at det er god varme – hele året.

Her fryser du ikke bare fordi du drar i januar, når det er kaldest i Norge. Bare vær oppmerksom på at hvis du kommer ned dit i regntiden, så kan du fort bli veldig våt. Thailand får usannsynlig store mengder regn på veldig kort tid, så det kommer med tørt vær når skyene trekker seg tilbake.
Stacks Image 15568

God mat

Er du interessert i asiatisk mat, vil du sannsynligvis sette pris på å komme til Thailand. De har et vell av de deiligste asiatiske rettene, og er kjent for Pad Thai, Green Curry, Phanaeng Curry, Khao Phat og mye mer.

Generelt kan du være sikker på én ting; det smaker sinnsykt godt. Det er heller ikke uten grunn at vi her hjemme og i den vestlige verden generelt ser at flere og flere thairestauranter åpner opp og driver en overraskende god forretning.

Men vær forberedt på at maten, i tillegg til å være velsmakende, også er billig. Du vil derfor fort spise mye, noe som selvfølgelig kan være problematisk hvis du går derfra med et mål om å gå ned i vekt underveis. Vårt beste forslag er at du avstår fra å ha lavere vekt som mål, og heller går for å ha den beste og mest avslappende ferien i herlige Thailand.

Alle foto: Unsplash

myExtraContent13
myExtraContent15