Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Hvordan ha en aktiv ferie i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

Lengter du etter en strandferie, men ønsker å holde et høyt aktivitetsnivå? Da kan Thailand være noe for deg. Her kan du holde aktivitetsnivået høyt, mens du slapper av på en strand med kritthvit sand.

Når du reiser til Thailand er det alltid mye utvalg. Har du lyst til å tilbringe noen dager i Bangkok er det mer enn nok til å holde deg opptatt med. Her kan Master Toddy lære deg Muay Thai ved Master Toddy's Muay Thai, enten du vil ta timer som en gruppe eller ta timer alene. Tar du timer alene er det enklere å lære seg basiskunnskapene, og du kan ta det i et saktere tempo for å få mer kunnskap. Hvem vet? Kanskje du kommer hjem som en Muay Thai mester.

Mer Visuelt


Har du aldri prøvd VR så kan du prøve dette ved Total VR Arcade i Bangkok, dette er perfekt for de som reiser i grupper og vil ha en dag utenom det vanlige. Såkalt «Escape rooms» er noe som har blitt populært de siste årene, spesielt sammen med venner. Dette går ut på at det er flere ledetråder som fører deg frem til en måte å kunne komme deg ut av et rom. Du skal rett og slett leke Sherlock Holmes. Det er flere steder du kan gjøre dette i Bangkok som blant annet «The Escape Hunt Experience Bangkok» og Escape Break.

Vannaktiviteter


Om du ikke liker kontakt sport eller ikke ønsker å fylle dagen din med stillesittende spill kan du heller bevege deg noen timer ut av Bangkok til Hua Hin som er en resortby, der du kan prøve forskjellige vannsporter. Lei deg en vannscooter, få vinden i håret og nyt farten og spenningen til sjøs, eller sitt på en tube bak på en båt der holder deg fast så de ikke slenger deg av. Vil du heller bare svømme sakte i vannet kan du også gjøre litt forskjellige snorklingsaktiviteter.  

Tradisjonelt


Er du en av de som heller kunne ha tenkt deg å prøve litt tradisjonelle «Thai-spill» så kan du bli med de lokale på klinkekuler eller Den Ka La (Kokosnøtt skjell sko). Kokosnøtt skjell sko spilles ved at skjellene på kokosnøtter er festet med hyssing. Målet er å kunne bevege seg så fort som mulig mens du står i disse skjellene, akkurat som om du hadde på deg sko. Dette er et konkurransespill, så det er om å gjøre å komme seg lengst mulig. Å bli kjent med de lokale kan på mange måter lede frem til at du lærer nye spill og en del av deres kultur, som du kan ta med deg hjem og lære til de der hjemme. Det er alltid kjekt å kunne reise hjem med både opplevelser og ny kunnskap i bagasjen. Husk også å slappe av på den Thailandske ferien, å bade og slappe av er også en aktivitet i seg selv.
 
myExtraContent13
myExtraContent15