Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Drømmeferie til Thailand på budsjett

Oppdatert: 03/04/2024

Stacks Image 15739
Lengter du etter sol, varme, spennende mat og helt nye opplevelser? Da er Thailand et godt valg til ditt neste reisemål. Er du opptatt av å holde deg innenfor et visst budsjett har vi også en god nyhet til deg – en ferie til Thailand trenger nemlig ikke koste skjorta!

I denne artikkelen tar vi en titt på hva du bør tenke på når du planlegger drømmeferien til Thailand og hvordan du kan utforske alt landet har å tilby til en pris som passer for deg. Samtidig er det enkelt å søke om visum. Hvem liker ikke det?

Flyreisen

Det er mange flyselskaper som tilbyr reiser til Thailand fra Norge. Før du bestiller billetter er det lurt å sammenligne priser fra ulike selskap og velge det alternativet som passer for deg og din lommebok.

Den beste måten å sikre billige reiser med fly til ferien er å velge et anerkjent reiseselskap med lang erfaring i bransjen. På denne måten vet du at du får den beste prisen på dine billetter og at flyreisen kommer til å gå smidig, da bagasjen din blir tatt hånd om og du har tilstrekkelig med tid til overganger.

Hotell i Thailand

I Thailand finner du alt fra femstjerners luksushotell til billige hostel som passer for backpackere. Ettersom prisnivået i Thailand er betydelig lavere i Norge er det mulig at du kan unne deg litt ekstra luksus når du velger bosted.

Prisen for å bo på hotell i Thailand varierer ut ifra hvilken standard du ønsker på rommet. Gjennomsnittsprisen for et standard dobbeltrom ligger på ca 200 norske kroner natten, mens gjennomsnittsprisen for en luksussuite ligger på ca 1500 norske kroner natten.

Severdigheter og aktiviteter

Thailand er kjent for å ha en rekke ulike severdigheter som er populær blant turister å besøke. Thailand har blant annet noen fantastiske templer og til mange av disse må man betale for en inngangsbillett. Slike inngangsbilletter koster som oftest mellom 30 og 50 norske kroner. Det er altså mulig å oppleve mange unike omgivelser til en lav pris.

Andre populære aktiviteter i Thailand foregår på stranden, hvor man kan leie solsenger eller prøve seg på ulike typer vannsport. Prisen for dette ligger gjennomsnittlig mellom 60 og 100 kroner.

Mat og drikke

Du kan ikke besøke Thailand uten å oppleve den fantastiske matkulturen. Det Thailandske kjøkken er verdenskjent for sine autentiske smaker og for så lite som 20 til 30 norske kroner kan du spise ferske nudler fra små gatekjøkken.

Thailand er altså stedet for deg som ønsker en ny verden av opplevelser, uten at prisen setter begrensninger.

myExtraContent13
myExtraContent15