Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Fire flotte badeland i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

Stacks Image 15630

Black Mountain

Badeland blir ikke morsommere og mer underholdende enn det fantastiske Black Mountain Badeland. Dette flotte badelandet ligger bare 15 minutter fra sentrum av Hua Hin. Her kan du gjerne bruke bort en hel dag og litt til for å utforske attraksjonene som dekker hele 40.000 kvadratmeter.

Parken har ni spennende sklier, blant annet en 16 meter høy og 76 meter lang tunnel som skyter deg gjennom heftige svinger og til slutt ender du i et stort basseng.

Hvis du trenger et sted å slappe av etter å ha prøve mange av skliene, kan du ta en avslappende tur langs Meandering River. Det gir deg et rolig sted å slappe av før ditt neste vannsklie-eventyr.

Black Mountain har også strand, eget barnebasseng og et mye større basseng, noe som gir hele familien litt etterlengtet tidsavbrudd mellom de heftige skliene.

Når magen begynner å rumle, kan du utforske til parkens restauranter og nye såvel lekker thmat eller velg og vrake i europeiske retter. Parken er også full av forskjellige iskrem- og snackkiosker, samt en veldig kul poolbar.

Hvis du vil ha et minne fra en deilig dag, er Water Park Pro Shop full av badetøy og suvenirer.
Stacks Image 15654

Vana Nava

Bare 5 minutter fra Hua Hin sentrum, kan du finne et av de største og beste badelandene i Thailand. Vana Nava er Asias første vannjungel med over 200.000 levende arter i og rundt eiendommen på 3,2 hektar.

Du finner landets største vannsklie som kan skyte ut opptil 6 personer fra en høyde på 28 meter og i hastigheter over 45 km i timen. Et minne for livet får du garantert etter en tur i VR-sklien - Asias første! Snakk om minne for livet.

Sammen med mange spennende turer og sklier, kan dette fantastiske anlegget skryte av det høyeste menneskeskapte fjellet med en foss i Asia.

Alle bassengene har LED-belysning, og det er til og med en massasjepaviljong for alle som trenger litt tid og litt velvære. Avhengig av når du besøker badelandet kan du også nyte mye dag- og nattunderholdning, samt andre arrangementer året rundt.

Når sulten rammer, kan du gå til The Grove kafeteria for ferske lokale og internasjonale retter.

Ikke glem å sjekke ut de mange butikkene i parken før du går tilbake til den våte og ville moroa. Fra leker og spill til suvenirer og ledende badetøymerker, du kan finne alt og mer på Vana Nara.
Stacks Image 15646

Cartoon Network Amazone

Hvis du tror at Cartoon Network Amazone bare er for barn, så tar du grundig feil. Ikke la navnet på denne fornøyelsesparken lure deg, da det også gir en fantastisk dag for voksne.

Badelandet ligger bare en 20-minutters kjøretur sør for Pattaya.

Fra Alien Attack og Banana Spin til Intergalactic Racers og Goop Loop, er det 150 spenningssøkende vannattraksjoner å utforske. Parken kan også skilte med et stjernespekket utvalg av alle dine favoritt Cartoon Network-figurer på verdens største vannlekeplass, Cartoonival.

Du har også muligheten til å sjekke ut de veldig imponerende underholdningssonene rundt parken.

Men det er ikke alt. Servering er like spennende som turene, spesielt når du spiser på Foodville og Toonalicious. Det er verdens første takrestaurant med tema Cartoon Network-tema som arrangerer liveshow og digitale lysdisplayer om kvelden.
Stacks Image 15638

Fantasia Lagoon

Hvis du leter etter et badeland for yngre barn som er billig og vanligvis uten turister, er Fantasia Lagoon stedet å besøke.

Ligger i fjerde etasje på The Mall Bang Kae like utenfor Bangkok sentrum, kan det bare beskrives som en skjult perle. Selv om vannskliene ikke passer for voksne, kan du se på de små fra et stort og veldig forfriskende basseng.

Det er også mange skyggefulle områder der du kan lene deg tilbake og nyte en pause fra solen. Når det gjelder barna, kan de få tiden av livet sitt på to store lysbilder, mindre rørturer og i bassenget i full størrelse. Splash-sonen er en fin touch, og et område hvor du kan glede deg til ditt hjerte.

Når det gjelder mat, kan du enten ta med din egen eller bruke matbodene rundt parken. Når det er sagt, vil du være på toppen av et kjøpesenter, noe som betyr at det vil være mange matalternativer på forskjellige andre nivåer.
myExtraContent13
myExtraContent15