Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Sommer i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

De fleste ferierende reiser til Thailand om høsten og vinteren og går dermed glipp av den fantastiske thailandske sommeren. I sommersesongen stråler naturen, og de grønne trærne blomstrer, takket være forfriskende regnskurer. Det er også en bonus at prisen på overnattinger og attraksjoner er ekstra lave, siden det er lavsesong. Skjem deg bort med en ferie i Thailand og utforsk de fantastiske rekreasjonsstedene!
Stacks Image 13082
SOMMERFERIE PÅ SPA-ØYA KOH SAMUI 
Koh Samui er en populær ferieøy på østkysten av Thailand og et av de beste stedene å besøke om sommeren. Thailands tredje største øy byr på vakre strender, himmelsk natur og noen av de beste spastedene i hele Asia.

Koh Samuis grønne skoger, strender, velværetilbud og vennlige befolkning er noen av grunnene til at dette er blitt et svært populært reisemål.

Utvalget av forskjellige spasteder er også bredt – fra enkle dagspa-behandlinger til fantastiske velværesentre med skreddersydde programmer for den enkelte.

Det er ingen ende på behandlingene og programmene man kan unne seg – tradisjonell thaimassasje, detoks, dampbad, yoga og meditasjon er bare noen eksempler fra den store velværemenyen. Unn deg en avslappende ferie med deilige behandlinger på øya med alle spastedene! 

Her er et utvalg spasteder i Koh Samui:  
myExtraContent13
myExtraContent15