Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12
Stacks Image 15594

Tre flotte spa-opplevelser i Thailand


Oppdatert: 03/04/2024

Thailand er en av de beste land å oppleve spatradisjonen, såvel for de helsebevisste og de som nyter og bare vil slappe av. Den grenseløse gjestfriheten kombinert med tradisjonell medisin har gjort Thailand til det ultimate reisemål. Her finner du et rikt overflod av madisinplanter og urter som har vært brukt i årtusener.

Thaiene har jo stor evne til å bruke sin lokale visdom arvet i generasjon etter generasjon sammen med dagens behandlingsformer og tekniker kan du oppleve den helt ultimate spa-opplevelsen.

Her får du tre tips til fantastiske thailandske spa: 

Chiang Mai

Stacks Image 15600
Rarinjinda Wellness Spa 
Hva annet kan være bedre enn å ta deg tid til å glede deg over den ultimate velvære i en oase av ro? RarinJinda Wellness Spa inviterer deg til å legge spa-stemningen til din ferie i Chiang Mai i et par timer med vårt innendørs oppvarmede hydroterapi-basseng som gir deg en avslappende øyeblikk til å stikke av fra tankene dine, berolige sjelen og visne bort fra bekymringene dine. RarinJinda er et av de beste spasentrene i Thailand, og har den nyeste teknologien for moderne spa. De tilbys en rekke ulike behandlinger, for eksempel «regnskogsauna», varmesteinsmassasje og blomsterbad i jacuzzi.
http://www.rarinjinda.com/
Stacks Image 15622

Koh Chang

Stacks Image 15626
Ramayana Koh Chang Resort & Spa 
På naturskjønne Koh Chang finner du Ramayana hvor spa-terapeuter med ulike spesialiteter som aromaterapi og zoneterapi og selvsagt tradisjonell thai-massasje og kroppsbehandlinger i tillegg til ansiktsbehandlinger.
De bruker et hjemmelagd utvalg av naturlige produkter, oljer og saltvasker. I tillegg til de private behandlingsrommene har de badstue og innendørs boblebad.
http://www.ramayana.co.th

Koh Samui

Stacks Image 15614
Anantara Bophut Koh Samui Resort  
På Anantara kan du slappe av med stimulerende massasje og signaturblanding av oljer. Massasjene øker sirkulasjonen og gir dyp avslapning, mens du gjenoppretter strømmen av energi langs meridianlinjene. Hva med en 200 minutter lang massasje hvor du oppdager din indre styrke og handlekraft. Eller en 165 minutter lang behandling med rens og eksfolier med en skrubb tilsatt ekstrakt av grønn te, og få en forfriskende massasje designet for å lindre jetlag. Andre totalt avslappende behandlinger er for eksempel Floral Foot Ritual, Thai urtedamp, Essence White Coconut Scrub, Royal Thai Massasje og Jet Lag Massasje.
http://samui.anantara.com
Stacks Image 15624
myExtraContent13
myExtraContent15