Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Bangkok Shopping Guide


Alle byer har en eller flere offentlige markedsplasser. Bangkok selv er verdenskjent for sine offentlige markeder som Sukhumvitområdet, Pathumwanområdet, Pratunam, Chatuchak, Lumphini og Yaowarat.
Faste priser er normen I butikker, men på de fleste steder kan man prute. Generelt kan du oppnå rundt 10-40 % avslag i forhold til den opprinnelige prisen. Mye avhenger av dine evner og selgerens humør. Men husk at thailendere setter pris på gode manerer og humoristisk sans. Med tålmodighet og et godt smil får du ikke bare en god pris, men det blir også hyggeligere å shoppe. (TOT)

I Thailand finner du et hav av shoppingmuligheter og spesielt gode kjøp kan gjøres innenfor tradisjonelt håndverk, tekstiler og klær, edelstener, smykker og antikviteter. Vi gir deg en kort oversikt over de mest typiske varer som bør tiltrekke seg interesse – og hvor man også kan gjøre det helt store kupp! Les mer >>>


Her finner du informasjon om KJØPESENTRE i Bangkok og MARKEDER i BangkokBangkok Food Courts


Shopping tar på kreftene, og vår partner i Bangkok har mange tips for billlig føde på shoppingen - nettopp på en av Bangkoks mange Food Courts.

Tax-free shopping


Besøkende som kommer til Thailand på turistvisum er berettiget å få igjen 7 % moms som er betalt for varer man har kjøpt i butikker som har et skilt hvor det står “VAT Refund for Tourists”. Tilbakebetalingen kan oppkreves dersom det krevde beløp I alle P.P. 10 har et totalbeløp på 5.000 baht eller mer. Turister er berettiget til å motta P.P.10 skjema når man handler for mer enn 2.000 baht i samme butikk på samme dag. Før man sjekker inn på den internasjonale flyplassen (Bangkok, Chiang Mai, Hat Yai, Phuket, Utapao), må turister vise det de har kjøpt, et utfylt P.P.10 skjema og skattefaktura til tollbetjentene. Visse luksusvarer skal fremvises til en avgiftstjenestemann. Tilbakebetalinger kan gis i bankveksel eller kreditert til et kredittkort. Les mer om hvordan du får tilbake penger >>>
myExtraContent13
myExtraContent15