Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Book sikkert og trygt

Venter du på svar fra hotellet?

Dessverre kan epost-svaret fra RESERVATION THAIGUIDEN.NO noen ganger havne i spam-filteret ditt.

Hvis du ikke har fått svar fra "Reservations Thaiguiden.no" innen 24 timer bør du sjekke postboksen din for "uønsket post".

Sikre din booking!

Husk å betale depositum innen fristen for å bekrefte din booking, gjøres ikke dette slettes din booking for ditt hotell-valg i Thailand.

For ordens skyld: All kommunikasjon foregår på engelsk.

Si din mening om hotellet

Del din erfaring med andre.
Var frokosten bra? Rommet stort? Hvordan var stranden? Maten i restauranten?
Ble rommet rengjort hver dag? Hvordan ble du tatt i mot? Var sengen for hard?

Din erfaring er svært viktig informasjon for andre gjester.

Kanskje valgte du nettopp dette hotellet på bakgrunn av andre gjester mening?

Vær ærlig og oppriktig når du skriver ned dine erfaringer på godt og vondt - men vær saklig.

Dine erfaringer blir ikke sensurert av verken oss eller hotellet.

Logg inn på Res24 sitt review-system med den samme epostadressen du brukte på din bestilling.

Skriv gjerne på norsk hvis du vil.

Logg inn her

Informasjon om personvern

Denne erklæringen om personvern gjelder bare for nettsiden "www.thaiguiden.no". Den gjelder ikke for nettsider som denne nettsiden lenker til. Hvis nettilbudet vårt inneholder lenker til sider til andre leverandører eller content-providere, går dette klart frem av teksten. Ta hensyn til det som står om personvern på nettsiden lenken fører deg til, spesielt om innsamling, behandling og bruk av personrelaterte data.

Hos oss foregår eventuell innsamling og bruk av personrelaterte data alltid i samsvar med gjeldende lover og regler om personvern. Personrelaterte data er informasjon om din identitet, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer og fødselsdato. Disse dataene blir bare lagret hvis du aktivt overfører dem til oss. Så langt det er mulig, kan du besøke nettsiden vår uten at vi samler inn personrelaterte data. Thaiguiden.no vil med disse bestemmelsene om personvern forklare deg hvilke data vi samler inn, behandler og bruker. Vær oppmerksom på at vi av og til tilpasser personvernbetingelsene til vår service, våre krav og til eventuelle lovendringer. Sjekk nettsiden vår med jevne mellomrom for å finne ut om slike endringer.

Innsamling og lagring av data

Persondata
Når du besøker nettsidene våre, trenger vi som regel ingen persondata. Vi ser bare informasjon om navnet på internettleverandøren din og om de nettsidene du åpner. Likevel er du anonym som internettbruker fordi vi bare bruker denne informasjonen til statistiske formål (f.eks. antall besøk på de enkelte nettsidene).

Persondata samles bare inn hvis du oppgir dem på egen hånd, for eksempel når du bestiller en tjeneste fra en av våre samarbeidspartnere.
For tiden overføres disse dataene ukryptert, dvs. at det ikke kan utelukkes at uvedkommende kan komme til å lese dem underveis. Det er imidlertid mulig å bruke alternative kommunikasjonsmåter (f.eks. brevpost eller faks). Disse gir mer sikkerhet enn ukrypterte e-poster.
Hvis du vil bruke bestemte individuelle tjenester, spør vi deg om navn, brukernavn og eventuelt om mer personlig informasjon. Det er helt opp til deg om du vil oppgi disse dataene. Uten disse opplysningene kan vi imidlertid ikke stille den ønskede tjenesten til disposisjon.

Informasjonskapsler (cookies)
Nettsidene våre bruker ikke informasjonskapsler.

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

Bruk av data

Generelt
I noen tilfeller samler vi inn personrelaterte data fra deg fordi du gir oss disse frivillig, f.eks.
• når vi tar i mot og effektuerer bestillingene dine,
• når du deltar i eventuelle konkurranser,
• når du tar kontakt med oss på generelt vis,
• hvis du vil abonnere på eller avbestille et nyhetsbrev.

Bruk av personrelaterte data
Personrelaterte data som du har oppgitt på egen hånd, brukes til det formål du har oppgitt dem for. Vi bruker dine personrelaterte data fremfor alt til å svare på dine spørsmål og behandle dine ordrer, dvs. til å effektuere bestillinger, levere varer eller i forbindelse med deltakelse i konkurranser. Når du abonnerer på et nyhetsbrev, vil e-postadressen din med ditt samtykke bli brukt til våre egne reklameformål, helt til du avbestiller den. Du kan når som helst avbestille et nyhetsbrev.

Bruk av Facebook/Blogger/Disqus-plugins
På nettsidene våre bruker vi social plugins ("plugins") fra det sosiale nettverket Facebook, Blogger og/eller Disqus.
Hvis du åpner en av våre nettsider som har en slik plugin, opprettes det en forbindelse til serverne via nettleseren din, og plugin-en vises på nettsiden. Plugin-ens innhold overføres direkte fra Facebook/Blogger/Disqus til nettleseren din og blir så integrert i nettsiden. Vi har selv ingen innflytelse på omfanget eller innholdet til dataene som Facebook/Blogger/Disqus samler inn via disse plugins. Vi kan bare fortelle deg det vi selv vet per dags dato: Ved at en slik plugin blir integrert i nettsiden, får Facebook/Blogger/Disqus først informasjon om at du har åpnet en av våre nettsider. Hvis du er medlem og logget inn på Facebook/Disqus, tilordner Facebook/Blogger/Disqus denne informasjonen til din personlige Facebook/Disqus-brukerkonto. Hvis du bruker plugin-funksjonene ved å klikke på "like"-knappen eller ved å kommentere, blir denne informasjonen overført direkte til Facebook/Disqus via nettleseren din og lagret der. Dette kan du hindre ved å logge deg ut av Facebook/Disqus før du bruker plugin-en. Selv hvis du ikke er medlem på Facebook/Disqus, kan det hende at Facebook/Disqus finner IP-adressen din og lagrer den. For mer informasjon om innsamling og bruk av data på Facebook/Disqus, om dine rettigheter og muligheter til å beskytte privatsfæren din, kan vi henvise til Facebook/Disqus sine erklæringer om personvern. Denne finner du på www.facebook.com/policy.php og http://help.disqus.com/customer/portal/articles/466259-privacy-policy. Hvis du ikke vil at Facebook/Disqus skal samle data om deg via våre nettsider og koble det til medlemsdataene de har lagret om deg, må du logge deg ut av Facebook/Disqus før du åpner en av våre nettsider.

Bruk av Google Analytics
Denne nettsiden bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler ("cookies"), tekstfiler som lagres på datamaskinen din og som gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet. Informasjonen som informasjonskapselen samler inn om din bruk av nettsiden, blir som regel sendt til en av Googles servere i USA og lagret der. Hvis IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden, forkorter imidlertid Google IP-adressen din før den sendes til USA, enten i et av landene i den Europeiske Union eller i et av de andre landene som har sluttet seg til EØS-avtalen. Bare unntaksvis sendes hele IP-adressen til en av Googles servere i USA og forkortes der. På oppdrag fra oss bruker Google denne informasjonen til å analysere din bruk av nettsiden, for å lage rapporter over aktiviteter på nettsiden og for å yte andre tjenester som har med internettbruk å gjøre, for utgiveren. IP-adressen som overføres fra nettleseren din i sammenheng med Google Analytics, blir ikke kombinert med andre data fra Google. Du kan hindre lagring av informasjonskapsler ved å forandre innstillingene i nettleseren din. Men vi vil i denne sammenhengen gjøre oppmerksom på at du da eventuelt ikke vil kunne bruke alle funksjonene på denne nettsiden fullt ut. Du kan dessuten hindre at dataene som opprettes av informasjonskapselen om din bruk av nettsiden (inkl. din IP-adresse), registreres og behandles hos Google ved å laste ned og installere en tilgjengelig nettleser-plugin.

Vi gjør oppmerksom på at dette nettstedet bruker Google Analytics med utvidelsen "anonymizeIp()". IP-adresser blir derfor bare behandlet videre i forkortet form, slik at de ikke kan spores direkte tilbake til brukeren.

Hvor blir dataene behandlet?
Vår webserver driftes av vår databehandler i Danmark.

Mindreårige
Hvis du ikkeer myndig, bør du bare bruke dette nettstedet med tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi er spesielt opptatt av å beskytte barns personrelaterte data. Vi samler derfor ikke inn data fra mindreårige forsettlig med mindre foreldre eller foresatte har gitt sitt samtykke. Hvis vi skjønner at mindreårige har oppgitt persondata hos oss uten et slikt samtykke eller hvis det har blitt oppgitt persondata om slike personer, sletter vi disse dataene.

Datasikkerhet
Vi gjør så mye som mulig for at dine personrelaterte data skal sikres mot tap og forfalskning og for at de ikke skal komme uvedkommende i hende. Hvis du overfører personrelaterte data til oss elektronisk ved å oppgi dem på nettstedet vårt, blir disse dataene kryptert og overført til vår datamaskin, hvor de lagres og sikres. Dette skjer via en internettforbindelse som er trygg etter dagens tekniske standard (SSL). Vær oppmerksom på at data som sendes med e-post, prinsipielt ikke krypteres.

Vi gjør deg oppmerksom på at datasikkerheten for overføring av data på Internett ut ifra dagens tekniske standard ikke kan garanteres fullstendig. Andre internettbrukere kan under visse omstendigheter være teknisk i stand til å foreta ulovlige inngrep i nettsikkerheten og kontrollere trafikken på nettet.

Ettersom Internett utvikler seg, vil vi løpende tilpasse sine retningslinjer for personvern. Endringer vil i god tid bli gjort kjent på denne nettsiden. Derfor bør du ta en titt på denne siden med jevne mellomrom for å informere deg om aktuell status for retningslinjene for personvern.

Redaktøransvar

Thaiguiden.no er redigert på uavhengig grunnlag etter journalisiske prinsipper, i henhold til de prinsipper som er nedfelt i Redaktørplakaten, og på norske mediers etiske normer slik de er uttrykt i Vær Varsom-plakaten, og Tekstreklameplakaten. Ansvarlig redaktør står etisk og rettslig ansvarlig for det redigerte innhold og overfor lov og domstol. Dersom noen reagerer på innholdet oppfordres de til å ta kontakt med ansvarlig redaktør.

Ansvarsfraskrivelse

Nedenstående gjelder for vår nettside. Ved å bruke denne nettsiden sier du deg enig i denne ansvarsfraskrivelsen.

Thaiguiden.no endrer innholdet på nettsiden med jevne mellomrom og oppdaterer nettsiden regelmessig. Til tross for disse anstrengelsene er det mulig at innholdet på denne nettsiden er ufullstendig eller foreldet.

Thaiguiden.no gir ingen form for garantier omkring korrektheten eller fullstendigheten til informasjonen som man finner på denne nettsiden.

Thaiguiden.no gir ingen garantier omkring sikkerheten til nettsiden vår, og kan slik ikke holdes ansvarlig for eventuell skade som direkte eller indirekte kan avledes fra bruk av nettsiden vår.

Thaiguiden.noer ikke ansvarlig for sider tilhørende eksterne parter som det henvises til,

Thaiguiden.no fremskaffer informasjon på sin nettside, uten garantier eller forsikringer. Det kan på ingen måte avledes noen rettigheter fra informasjonen på nettsiden,

Thaiguiden.no kan ikke holdes ansvarlig for enhver skade, uansett art, som skyldes bruk av informasjonen på nettsiden vår,

Thaiguiden.no kan endre eller avslutte nettsiden etter egen vurdering og når som helst.

Thaiguiden.no kan ikke holdes ansvarlig for følgene av endringer på / avslutning av nettsiden, brukeren er selv ansvarlig for bruken av all informasjon som gis på nettsiden vår.

Siden Thaiguiden. no ikke kan kontrollere hvordan den enkelte reisende bruker informasjonen vi gir og/eller har gitt på nettstedet er således

Thaiguiden.no med tilhørende domener ikke ansvarlig for hvordan brukeren benytter gitt informasjon.

Thaiguiden.no har intet ansvar for innholdet på eksterne nettsider. Ved bestilling av tjenester gjennom våre samarbeidspartnere, f.eks. hotellrom, leiebil, flybilletter etc., er der disses vilkår og betingelser som er gjeldende. Vår partner på hotelbooking, RES 24, har alt ansvar i forbindelse med din forespørsel og booking, og alle henvendelser på skje direkte til RES 24. All kommunikasjon foregår på engelsk: Tlf: +66-81-SAWADEE, +66-2-6745555, Fax: +66-2-6745544.

Brukerne er selv ansvarlige med å verifisere viktig informasjoner innen de blir brukt. Dette gjelder spesielt informasjon om visa, prisinformasjon, valuta, vaksinasjoner og tollregler.

Brukerne er selv ansvarlig for å følge offisielle reiseråd som utstedes av de ulike lands myndigheter.

Alle opplysningene på sidene til Thaiguiden.no, med tilhørende nettsteder, er gitt i god tro og informasjonen er innsamlet, redigert og gjengitt etter beste evne.

Samarbeidspartner

Ønsker du å bli samarbeidspartner, ta kontakt.
myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.