Stekte blandede grønnsaker
// Seksjon: Grønnsaker
Ingredienser:
1 1/2 kopp kål, kuttet i biter
6 brokkoli kuttet i biter
10 sukkererter med avklippede ender
10 gulrøtter snittet på tvers
2 asparges kuttet i 2-3 cm lengder
3 sopp, halvert
½ kopp grønne og røde chili, snittet på langs
4 baby mais medium størrelse
¼ kopp kinesisk sopp, tynt snittet
½ kopp bønnespirer, avklippet i begge ender
2 teskjeer hakket hvitløk
4 teskjeer olje
1 teskje mørk soyasaus
2 teskjeer lys soyasaus
1 klype malt pepper
Stek hvitløken i en liten stund i olje og tilsett kål, brokkoli, sukkererter, gulrot, asparges, sopp, chili, babymais og kinesisk sopp, og stek det. Tilsett mørk soyasaus, lys soyasaus og bønnespirer, og stek det mens du rører til det er godt blandet. Øs det på tallerkener og krydre med malt pepper.
1 1/2 kopp kål, kuttet i biter
6 brokkoli kuttet i biter
10 sukkererter med avklippede ender
10 gulrøtter snittet på tvers
2 asparges kuttet i 2-3 cm lengder
3 sopp, halvert
½ kopp grønne og røde chili, snittet på langs
4 baby mais medium størrelse
¼ kopp kinesisk sopp, tynt snittet
½ kopp bønnespirer, avklippet i begge ender
2 teskjeer hakket hvitløk
4 teskjeer olje
1 teskje mørk soyasaus
2 teskjeer lys soyasaus
1 klype malt pepper
Stek hvitløken i en liten stund i olje og tilsett kål, brokkoli, sukkererter, gulrot, asparges, sopp, chili, babymais og kinesisk sopp, og stek det. Tilsett mørk soyasaus, lys soyasaus og bønnespirer, og stek det mens du rører til det er godt blandet. Øs det på tallerkener og krydre med malt pepper.
blog comments powered by Disqus