Sangkhaya Fakthong
// Seksjon: Dessert
Ingredienser:
1 liten gresskar
5 egg
1/3 kopp palmesukker
1 klype salt
1 kopp kokoskrem
Kutt en bit av toppen av gresskaret, fjern frøene og det meste av fruktkjøttet. I en blandebolle visper du lett egg, tilsetter sucker, salt og kokoskrem og rører til det er godt blandet. Ha blandingen oppi gresskaret og kok i en dampkoker (i omtrent 20 minutter) inntil eggekremen har stivnet. Blir 4 porsjoner.
Thaidesserter inneholder ofte frisk frukt og kvalitetsingredienser som palmesukker, rismel og kokosmelk blandet med frukt.
1 liten gresskar
5 egg
1/3 kopp palmesukker
1 klype salt
1 kopp kokoskrem
Kutt en bit av toppen av gresskaret, fjern frøene og det meste av fruktkjøttet. I en blandebolle visper du lett egg, tilsetter sucker, salt og kokoskrem og rører til det er godt blandet. Ha blandingen oppi gresskaret og kok i en dampkoker (i omtrent 20 minutter) inntil eggekremen har stivnet. Blir 4 porsjoner.
Thaidesserter inneholder ofte frisk frukt og kvalitetsingredienser som palmesukker, rismel og kokosmelk blandet med frukt.
blog comments powered by Disqus