Hvit fisk i currysaus
// Seksjon: Fisk
Ingredienser:
- 1 ss olje
- 1 stor løk i skiver
- 1 rød og 1 grønn paprika i skiver
- 1 ss thai fish sauce
- 1 ss red curry paste
- 1 boks kokosmelk
- 4 pengasiusfiléter (hvit fisk)
- 1 lime
- ¼ kopp hakket koriander
- Salt og pepper
- Jasminris eller risnudler, ca 4 porsjoner
1. Varm oljen og en stor stekepanne. Tilsett løk og paprika, stir-fry i ca 1-2 minutter.
2. Tilsett fish sauce og curry paste, kok under omrøring i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
3. Strø salt og pepper på begge sider av fisken, og legg dem i stekepannen. Dekk over med saus og grønnsaker. Skru ned og la det småkoke i 4-6 minutter til fisken er gjennomkokt.
4. Server straks med ris eller nudler, strø over lime og hakket koriander.
- 1 ss olje
- 1 stor løk i skiver
- 1 rød og 1 grønn paprika i skiver
- 1 ss thai fish sauce
- 1 ss red curry paste
- 1 boks kokosmelk
- 4 pengasiusfiléter (hvit fisk)
- 1 lime
- ¼ kopp hakket koriander
- Salt og pepper
- Jasminris eller risnudler, ca 4 porsjoner
1. Varm oljen og en stor stekepanne. Tilsett løk og paprika, stir-fry i ca 1-2 minutter.
2. Tilsett fish sauce og curry paste, kok under omrøring i 1 minutt. Hell over kokosmelk og kok opp.
3. Strø salt og pepper på begge sider av fisken, og legg dem i stekepannen. Dekk over med saus og grønnsaker. Skru ned og la det småkoke i 4-6 minutter til fisken er gjennomkokt.
4. Server straks med ris eller nudler, strø over lime og hakket koriander.
blog comments powered by Disqus