Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Internett


Oppdatert: 02/09/2020

Stacks Image 16395
Internett-utbyggingen i Thailand er ikke på samme nivå som i Norge, men det finnes likevel gode muligheter de aller fleste steder, så det er ingen grunn til å la laptopen ligge igjen hjemme.

Nær sagt alle hoteller har i dag raske, stabile forbindelser og de fleste tlbyr trådløs nettoppkobling. Noen hoteller tar ekstra betalt for dette.

Mange liker å høre nyheter hjemmefra, og det kan kanskje være lurt å sette opp laptopen slik at du kan høre norsk radio når du er på reise. Test dette hjemme i Norge, så slipper du å "kløne" med det på hotellrommet.
Nettradioen NRK Alltid Nyheter sender f.eks. lyden fra Dagsrevyen direkte.
Her finner du en god oversikt over norske nettradioer.

Her finner du en god oversikt over nyhetsbildet hjemme i Norge.

wifi-logo1
Men - det som kan see ut som en internett-kafé, trenger slett ikke være det: Mange slike "kaféer" er ofte rene "spillehaller" for dataspill - og de har kanskje ikke internett engang. Kjennetegnet er "tusenvis" av slippers utenfor og et mylder av unge dataspillere innenfor.

Suvarnabhumi Airport
På Suvarnabhumi flyplass får du gratis internett ved å oppsøke informasjonsskrankene rundt om på flyplassen. Der får du en kupong som gir deg én time med gratis surfing, og flere kuponger kan hentes ved behov.myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.