Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)

Kylling med cashewnøtter i wontonformer

Kyllingcashewwonton
Ingredienser:

-      20-30 wonton-kvadrater (ca 10 x 10 cm)
-      2 ss olje
-      ½ kopp knuste cashewnøtter
-      ½ kopp ananasbiter
-      2 ss ananassaft
-      3 dl kyllingkjøttdeig
-      2 ts thai fiskesaus
-      2 ts thai red curry paste
-      ½ kopp hakket løk
-      1/3 kopp hakket rød chili
-      1/3 kopp hakket grønn chili
-      2 ss ketchup
-      1 ss limejuice

Muffinsformer
 
Wontonformer:
1. Forvarm ovnen til 180°C
2. Kle innsiden av muffinsformene med wonton (press forsiktig). Lag litt flere en du trenger i tilfelle de går i stykker.
3. Stek i 8-10 minutter til de er lysebrune.
4. Fjern muffinsformene og avkjøl på rist. Om de ikke brukes umiddelbart bør de oppbevares i en lufttett boks. De holder seg crispy i ca 1 uke.

Fyll:
5. Varm 1 ss av oljen på sterk varme i en panne. Tørk Ananasbitene med tørkepapir og stek dem sammen med cashewnøttene. Stekes til det er lett brunt, rør av og til. Legg det over på et fat, og la det være så mye olje som mulig igjen i pannen.
6. Tilsett den andre ss med olje i pannen og stek kyllingkjøtt, fiskesaus og curry paste i 2-3 minutter.
7. Tilsett løk, chili, ketchup og ananasjuice. Stek til kjøttet er gjennomstekt og sausen er blitt tykkere.
8. Rør inn limejuice og ananas/nøtteblandingen, stekes i 1 minutt. Rett før servering fylles wontonformene med 1 ss av fyllet. Fyllet kan lages et par dager i forveien og varmes opp rett før servering.

blog comments powered by Disqus
myExtraContent13
myExtraContent15