Kylling i rød curry med basilikum
// Seksjon: Kylling
Ingredienser:
- 2 ss olje
- 1 ½ ss Red Curry Paste
- 1 boks kokosmelk (ristes før den åpnes)
- 750 g kyllingbryst (uten skinn og ben) i store biter
- 2 ts sukker
- 2 ts thai fish sauce
- 1 rød paprika, renset og skivet
- fersk basilikum, ca 10 store blader, hakket i biter
- Jasminris til 4 personer.
1. Varm oljen i en stekepanne på medium varme
2. Tilsett curry paste og la det koke i ca 2 minutter.
3. Rør inn boksen med kokosmelk, la det koke på meduim varme i 4 minutter og rør av og til.
4. Tilsett kylling og la det surre i 4 minutter
5. Rør inn sukker, fiskesaus og paprika. La det koke til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter til.
6. Tilsett hakket basilikum. Smak til med mer sukker eller mer fiskesaus om det er ønskelig.
7. Server med jasminris
- 2 ss olje
- 1 ½ ss Red Curry Paste
- 1 boks kokosmelk (ristes før den åpnes)
- 750 g kyllingbryst (uten skinn og ben) i store biter
- 2 ts sukker
- 2 ts thai fish sauce
- 1 rød paprika, renset og skivet
- fersk basilikum, ca 10 store blader, hakket i biter
- Jasminris til 4 personer.
1. Varm oljen i en stekepanne på medium varme
2. Tilsett curry paste og la det koke i ca 2 minutter.
3. Rør inn boksen med kokosmelk, la det koke på meduim varme i 4 minutter og rør av og til.
4. Tilsett kylling og la det surre i 4 minutter
5. Rør inn sukker, fiskesaus og paprika. La det koke til kyllingen er gjennomkokt, ca 3 minutter til.
6. Tilsett hakket basilikum. Smak til med mer sukker eller mer fiskesaus om det er ønskelig.
7. Server med jasminris
blog comments powered by Disqus