Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Holistisk velvære – en ordentlig drømmereise


Temaet helse og velvære er blant de mest populære reisetrendene for tiden. Thailand har etablert seg som "Asias helsehovedstad" og har sterke tradisjoner for en balansert livsstil. Det er en levemåte som legger vekt på sunt kosthold, trening, pleie og sjelefred. Konseptet er overlevert gjennom mange generasjoner – basert på naturens visdom og praktiske erfaringer.<br>
Holistisk helse og velvære handler om å ta i bruk alle aspekter av ens liv i en sunt hele. I stedet for å foreskrive et glass med piller vil en holistisk utøver evaluere og drøfte alle de forskjellige sidene ved en persons liv før han/hun kommer med anbefalinger. En søker å forbedre folks livsstil gjennom mat og ernæring, trening, mindfulness og meditasjon.

Thailand har en rekke velværesentre der man kan styrke seg og finne balanse for sinnet, kroppen og sjelen. Her får du våre tips til fantastiske velværesentre, fra nord til sør.

Kamalaya er et velværesenter og holistisk spasenter i Koh Samui. De har velværeprogrammer og tilbyr skreddersydde løsninger for detoks, stress og utbrenthet, yoga, trening og vektkontroll.

Chiva-Som, som ligger i Hua-Hin, tilbyr en livsstilsendring for å oppnå velvære og et langt liv med skreddersydde helse- og velværebehandlinger, og med et fokus på balansering og foryngelse av sinn, kropp og sjel.

Spa Resort Chiang Mai i Nord-Thailand byr på velværeprogrammer med rensing, riktig kosthold, trening, pusteøvelser og sjelerensing. Riktig pusteteknikk er svært viktig i vår moderne verden med dens høye stressnivå.

Meditasjon og yoga er viktige øvelser for mange i dag. Du kan ha gagn av disse tilbudene innen velvære og holistiske opplevelser resten av livet!

myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.