Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Phuket og Phang Nga er nå med i den nye Michelin Guide 2019


Det thailandske turistbyrået (TAT) har sammen med Michelin annonsert den andtre utgaven av Michelin-guiden for Thailand, som fortsetter å feire landets spennende kulinariske utvikling. Den nye Michelin Guide Bankok, Phuket and Phang Nga 2019 er en utvidet utgave, som ikke bare fokuserer på hovedstaden, men også inkluderer andre byer og to regioner i sør.

<br>
I denne utvidede utgaven presenteres 217 spisesteder og 67 overnattingssteder – med fire spisesteder med to stjerner, hvor den ene er ny, og 23 spisesteder med én stjerne, hvor 10 er nykommere.

- Bangkok og omliggende regioner har lenge vært kjent som en smeltedigel for Thailands kulinariske matkultur, men Phuket og Phang Nga kan tilby like store og fantastiske gastronomiske opplevelser. Thailand er i verdensklasse som kulinarisk reisemål og Det thailandske turistbyrået er meget glade for at Michelin er klar over dette og hjelper til med å skape en større bevissthet blant reisende fra hele verden om dette, sier Eurblarp Sriphiromya, som er leder for Det thailandske turistbyrået i Norden og Baltium.

Fem av de nye spisestedene befinner seg i de sentrale deler av Bangkok: Canvas, en resturant hvor kunst møter mat og alle rettene er mesterverker utført med lokale ingredienser. Methavalai Sorndaeng, en restaurant hvor den gode maten i mer enn 60 år har gledet spisestedets lojale kunder. R-Haan, tilbyr autentiske thai-retter, både regionale retter og det kongelige thaikjøkken, som bruker ingredienser fra hele landet. Saawan, tilbyr en 10-retters autentisk thai-meny og bruker lokale og sesongbaserte ingredienser på en måte virkelig er en reise gjennom Thailands smaksvarianter, kultur og kunst. Sorn, en restaurant med fokus på glemte oppskrifter og det sør-thailandske kjøkken. Ingrediensene er bærekraftige og kommer fra et pålitelig nettverk av bønder og fiskere, og behandles med raffinerte og sofistikerte matlagingsteknikker.

De to andre resturantene med én stjerne befinner seg i Bangkoks omegn: Ruean Panya og Suan Thip. Den førstnevnte er i Samut Sakhon-regionen og er en familiedrevet restaurant som er kjent som en litt bortgjemt perle, med fantastiske kombinasjoner av mat og kunst, hvor eier-sjefskokkens sans for detaljer og smakskompleksiteten gjør det verdt å vente på vær eneste rett. I Nonthabur-regionen er resturanten Susan Thip, som ligger i en frodig hage omgitt av trær og små dammer, kjent for sine raffinerte retter inspirert av de kongelige oppskrifter. Én resturant i Phuket, PRU, er tildelt én stjerne. Det er en sofistikert restaurant inni et luksuriøst ferieanlegg, som tilbyr deilige og flott presenterte retter, hvor mange av ingrediensene kommer fra deres egen økologiske 96 hektar store gård på 96. Selv smøret er lager de selv, med melk fra Krabi.

Hele MICHELIN Guide Bangkok, Phuket and Phang Nga 2019 kommer i en tospråklig digital versjon (thai og engelsk) på hjemmesiden www.guide.michelin.com


myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.