Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

De mest romantiske øyene i Thailand


Thailand er et populært reisemål både for ferierende kjærestepar og for nygifte som skal på bryllupsreise. Klimaet er behagelig året rundt, og turistene setter pris på de lange sandstrendene og det krystallklare vannet. 

Til den romantiske februar måned har Thailands turistmyndigheter plukket ut åtte av de mest romantiske øyene rundt Phuket, Krabi og på østkysten som du kan besøke med den du elsker.

ØYENE RUNDT PHUKET

Koh Yao Noi – et uberørt paradis
Den vakre øya Koh Yao Noi er et yndet tilfluktssted med bare noen få restauranter, barer og butikker, og ligger i vakre Phang Nga Bay, en liten times båttur fra Phuket. Selv om Koh Yao Noi er en ganske ukjent perle, byr den på bemerkelsesverdig romantiske og luksuriøse overnattingsmuligheter. Her kan dere for eksempel delta på et thailandsk matlagingskurs, noe som vil gi dere en uforglemmelig romantisk opplevelse.
Overnattingssteder
Luksus: Six Senses Yao Noi http://www.sixsenses.com/resorts/yao-noi/destination
Lavpris: Pasai Cottage Bungalows http://www.kohyaotravel.com/pasai_cottage/pasai_cottage.htm

ØYENE RUNDT KRABIKoh Lanta – en moderne og lett tilgjengelig øy
Koh Lanta utenfor Andaman-kysten er en av Thailands vakreste øyer og et populært valg blant nordiske ferierende. Øya er særlig kjent for sine mektige hvite sandstrender og dykkemuligheter, og er et godt valg for en romantisk, men likevel aktiv ferie. Koh Lanta er lett tilgjengelig med båt fra så vel Krabi som Phuket.
Overnattingssteder
Luksus: Rawi Warin http://www.rawiwarin.com/
Lavpris: Kaw Kwang Beach Resort https://www.lanta-kawkwangresort.com

Koh Kradan – et perfekt tilfluktsstedKoh Kradan er en vakker liten øy sør for Koh Lanta med krystallklart vann og deilige, rolige strender. Den sjarmerende øya er et sted for å gjemme seg bort og slappe av med sin kjære. Koh Kradan er også et populært reisemål for kjærestepar under de årlige bryllupsseremoniene på valentinsdagen, da det arrangeres vielser under vann.
Overnattingssteder
Luksus: Seven Seas Resort http://www.sevenseasresorts.com
Lavpris: Paradise Lost Resort https://www.booking.com/hotel/th/paradise-lost-resort.sv.html

Koh Ngai (Koh Hai) – paradisøyaKoh Ngai er kjent som en paradisøy med lange hvite strender og et spektakulært korallrev og passer perfekt for romantiske strandferier eller bryllupsreiser. Øya er stillferdig og egner seg godt til rolige ferier, men hvis man vil være mer aktiv, passer øya ypperlig til snorkling. Det er en liten øy, men mange ferierende velger å bli her i flere måneder. Koh Ngai er lett tilgjengelig fra Krabi og fra mange av naboøyene.
Overnattingssteder
Luksus: Thapwarin Resort http://www.thapwarin-resort.com/
Lavpris: Coco Cottage http://www.coco-cottage.com/index.html

Koh Muk – perleøya


«Muk» er thai for perle, og øya er en drømmedestinasjon, berømt for sine romantiske strender, nydelige solnedganger og en utrolig vakker smaragdgruve, som en gang var bebodd av pirater. Det anbefales på det varmeste å få med seg den unike opplevelsen ved gruven sammen med en lokal guide. Etter en dags utmarsj eller en avslappende dag på stranden kan dere nyte nydelig thaimat på restauranten Ko Yao Viewpoint ved Haad Farang, der dere kan nyte en nydelig solnedgang. Denne rolige og eksotiske øye er lett tilgjengelig fra Krabi.
Overnattingssteder
Luksus: Sivalai Resort http://www.komooksivalai.com/
Lavpris: Koh Mook Charlie Beach Resort http://www.kohmookcharlieresort.com

ØYENE VED ØSTKYSTENKoh Samet – for helgeturer i nærheten av Bangkok

Øya Koh Samet ligger et par timers reise fra Bangkok og er en vakker øy med nydelige sandstrender og sjarmerende fiskerlandsbyer, og som passer perfekt til avslappende ferier eller bryllupsreiser. Om kvelden kan de besøkende nyte spektakulære solnedganger fra en av øyas flotte strandrestauranter.
Overnattingssteder
Luksus: Du finner et utvalg hoteller på http://www.samedresorts.com/
Lavpris: Naga https://www.nagabungalows.com

Koh Mak – en godt bevart hemmelighetKoh Mak er både en godt bevart hemmelighet for de fleste turister og et velegnet sted for romantiske reiser. Øya er full av kokosplantasjer og egner seg best som rekreasjonssted, men passer også til gå- og sykkelturer takket være de flate og behagelige veiene. Og den kan fint brukes som springbrett til å utforske naboøyene.

Overnattingssteder
Luksus: Seavana Koh Mak Beach Resort http://www.seavanakohmak.com
Lavpris: Good Time Resort http://www.goodtime-resort.com

Koh Kood (Koh Kut) – et tropisk paradis
Koh Kood er et utmerket sted for romantikk i tropiske omgivelser. Lei en skuter og kjør gjennom øyas tette jungler, på hvite sandstrender og forbi utrolige fossefall med din hjertes utkårede. Om kvelden kan dere nyte et romantisk opphold på et lokalt hotell og sove under stjernehimmelen. Koh Kood er tilgjengelig via Laem Sok Pier fra Trat på fastlandet.
Overnattingssteder
Luksus: Soneva Kiri https://www.soneva.com/soneva-kiri/
Lavpris: Koh Kood Beach Resort http://www.kohkoodbeachresorts.com


myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.