Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
Thaiguiden - Alt om ferie og reise i Thailand
  • Default
  • Blue
  • Green
  • Red
  • Black
myExtraContent1 (only enabled when style-switcher is on)
myExtraContent2 (only enabled when clock bar is on)
myExtraContent5 (reserved for mega-menu navigation option)
myExtraContent7
myExtraContent8 (only enabled when header search bar is on)
myExtraContent9
myExtraContent10 (used for the content of a second sidebar container)
myExtraContent11

myExtraContent12

Bangkok – Asias største kunstscene

Thailands levende hovedstad Bangkok gir deg mange muligheter til å oppleve den unike thaikulturen. Byens store mangfold gjenspeiles i et bredt spekter av kreative kunstarrangementer, obskur kunst, svimlende arkitektur, moderne kunstnere og innovative smykker. Her får du seks forskjellige måter å finne ut litt om hva dette innebærer.

Queen Sirikit tekstilmuseum Hennes Majestet dronning Sirikit, som er svært interessert i mote, silkeproduksjon og tekstilindustri, åpnet dette tekstilmuseet i 2003. Det huser gallerier, kursstudio, bibliotek og det første tekstilkonservatoriet i Thailand. Fit for a Queen («En dronning verdig») er en av utstillingene, og den inneholder flere enn 30 av Hennes Majestets flotte kjoler fra Balmain, med tilbehør fra Louis Vuitton.
Adresse: Bygningen Ratsadakorn-bhibhathana ved Grand Palace
http://www.qsmtthailand.org/index.php 

Paintbar Bangkok Hvis du liker å male, spise og drikke, er dette stedet for deg! Paintbar Bangkok er en bar som serverer deg tapas og drikke mens du lager ditt eget mesterverk. Mottoet deres er «mal, drikk og gjenta», og her vil de altså at du skal lage kunsten selv. Hver dag stilles det ut et nytt maleri du kan la deg inspirere av mens du lager ditt eget verk og nyter et måltid med gode venner.
Adresse: 46/4 Sukhumvit Soi 49, Klhong Tan Watthana
http://paintbarbangkok.com/faq/ 

Siam Museum Dette museet gir deg god innsikt i Thailands historie, fra svunne tider og helt frem til i dag. Den permanente utstillingen presenteres i 17 ulike rom, og museet presenterer historien interaktivt og på en moderne og engasjerende måte. Hvert av de mange rommene har en informativ video over det aktuelle temaet. Thaienes nasjonale identitet er et gjennomgående tema, og målet er å skape nye opplevelser gjennom mottoet Play + Learn = joyously («lek + læring = moro»).
Adresse: 4 Sanam Chai Road
http://museumsiam.org/ 

MahaNakhon Nyt den svimlende utsikten fra skyskraperen MahaNakhon. Skyskraperen ligger i forretningsdistriktet Sathorn og er med sine over 300 meter det høyeste bygget i Bangkok. Den spesielle skulpturformen skiller MahaNakhon ut fra de andre skyskraperne i byen, siden det gir et inntrykk av dekonstruksjon og uferdighet. Skyskraperen er bygget for å passe inn i Bangkoks silhuett og er ment å være et nytt landemerke. Den spektakulære skyskraperen rommer et hotell, et torg, en utkikksplass og en sky-bar med 360 graders utsikt over den funklende elven og det pulserende bylivet.
Adresse: 92 Narathiwat Ratchanakharin Road
http://www.maha-nakhon.com/ 

Museum of Contemporary Art Ved Museum of Contemporary Art eller «Samtidskunstmuseet» kan du gjøre deg kjent med Thailands fantastiske kunsthistorie. Den romslige fem etasjes bygningen inneholder kunstverk og skulpturer laget av kunstnere fra forskjellige deler av Thailand og er et must for kunstelskere. Den thailandske kunsthistorien er dokumentert med både tradisjonell kunst og internasjonalt anerkjent «akademisk kunst». Museet ble grunnlagt i 2011 av forretningsmannen Boonchai Bencharongkul og inneholder den største samlingen av skulpturer og privat kunst i Thailand. 
Adresse: 499 Vibhavadi Rangsit Road
http://mocabangkok.com 

Atta Gallery Atta Gallery er det første og eneste smykkegalleriet Thailand og ble åpnet av smykkemakeren Atinuj Tantivit i 2010. Her vektlegges «selvekspresjonisme», noe også galleriets navn gjenspeiler: Atta betyr «egen» eller «selv» på den eldgamle buddhistiske språket pali. Atta stiller ut og selger gjenstander og bærbare kunstsmykker laget av smykkekunstnere og designere, både lokale og internasjonale. Ambisjonen er å introdusere unike smykkegjenstander fra hele verden til Thailand, og vice versa. Samtidig ønsker man å skape oppmerksomhet og verdsettelse av moderne kunstsmykker hos publikum.
Adresse: Unit 1109-1110, OP Garden 4, 6 Charoenkrung Soi 36, Charoenkrung Road
http://www.attagallery.com 

myExtraContent13
myExtraContent15

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester og analysere trafikk. IP-adressen og brukeragenten din deles med Google sammen med ytelses- og sikkerhetsstatistikk for å sikre tjenestekvalitet, generere bruksstatistikk samt oppdage og håndtere misbruk.